Skip to content

Bombay Star of Bombay 47.5% 1L

2090 ден

Новиот супер премиум израз од куќата на Бомбај. Звездата на Бомбај е извонредно рафиниран џин, бавно дестилиран во една серија и изработен со ретки ботанички производи за непречено и богато искуство со вкус.

Available on backorder

Категорија

Вкус: Звездата на Бомбај е џин со исклучително богатство, сложеност и мазна долготрајна завршница.

Земја на потекло: Велика Британија

Волумен на алкохол [% AbV]: 47,5

Состојки: Подготвена вода за пиење; етил алкохол исправен од храна суровини со повисоко прочистување; екстракти од смрека, коријандер, ангелика, кора од лимон, сладунец, бадем, багрем, ирис, кубебе, мелегет пипер, бергамот и мускател.

Информации за производителот: G&J Distillers Ltd., Clayton Road, Birchwood 1, WA3 6PH Warrington, GB

Предупредувања: Уживајте одговорно

Информации за исхраната: на 100 ml

Сол 0 гр