Skip to content

ЧПП – често поставувани прашања

За колку време ќе ми биде доставена нарачката?

Нарачката може да биде доставена во рок од после 2 часа на територија на град Скопје, се до 120 часа, на територија на Македонија.

Која е минимална нарачка?

Можете да нарачате и само еден производ, немаме вредносно ограничување.

Која е цената на доставата?

Цена за достава е 99 денари, без разлика дали станува збор за 1 или 1000 производи.

Дали има бесплатна испорака?

Нема, на сите нарачки им се наплатува фиксен надоместок од 99 денари.

Не се наплаќа достава доколку изберете подигање од нашите локации, каде што лично ќе ја подигнете вашата нарачка.

Немам 18 години, дали може да нарачам алкохол?

Не, купувачот кој го превзема алкохолот мора да има наполнети 18 години.

Како може да платам?

Наплатата е преку интернет и поддржани се сите платежни картичи.

Дали може да платам на фактура?

Да, направете нарачка и одберете профактура, и ние ќе ви генерираме профактура која ќе ја платите.

Дали може да платам на испорака?

Сите наши регистирани купувачи може да платат во готово на курирот при испораката.

Дали треба да се регистрирам на сајтот за да направам нарачка?

Не, автоматски користиме “fast checkout” опција и нема потреба за регистрација.