Skip to content

ПОЛИТИКА ЗА КОРИСТЕЊЕ

Купувачот со потврдување на нарачката се согласува со политиката на продажба, наплата и поврат на нашата компанија.

Доколку купува алкохол, купувачот потврдува дека има 18 години.

Продажбата на производите преку нашата страница е во согласност со регулативата ошишана во Законот за електронска трговија.

Производите кои се на лагер се достапни за испорака. На истите нарачки можна е откажување на нарачката.

Производите кои се “out of stock”, не се достапни за испорака и не може да го дефинираме времето за испорака, за нив не прифаќаме нарачки.

Производите кои се на “backorder” статус се достапни за нарчка и наскоро ќе ги имаме, времето на испорака е со недефиниран рок, и истите нарачки не може да бидат откажани по ниеден основ, и купувачот се согласува дека нема право да бара поврат на средства, туку ќе чека испорака на истите производи.

Продавачот може во секое време да ги менува карактеристиките и описот на производите.

Истиот опис е од информативен карактер и можно е да има печатни, технички и останати грешки.

Продавачот го задржува правото во секое време да го прекине деловниот однос со било кој од крајните корисници.

Сите брендови кои ги продаваме се во сопственост на нивните респектирани сопственици, и истите ги користиме од информативен карактер.

Одговорност

Купувачот е дожен да презентира точни податоци за купувачот или лицето на кое треба да се достават производите.

Лажно претставување, лажни нарачки или измама се процесираат спрема соодветните членови од кривичниот законинк на РСМ.

Купувачот потврдува дека има 18 години (доколку купува алкохол), и секое лажно претставување се процесира според соодветните закони.