Skip to content

Kimbo Nespresso Napoli 40 pack

790 ден

Извонредна мешавина на најдобри сорти Арабика и Робуста од централна и јужна Америка.

Со нежен вкус и богата мазна арома, ова кафе зачудува со својата карактеристична личност и непогрешлив вкус.

Out of stock

Категорија

Интензитет 10 од 12

Пакување: 40 капаули х 5.5 грама