Skip to content
Sale!

Sans Rival Ouzo 2L 40%

799 ден

Ouzo Sans Rival е единственото узо со препознатлив вкус на горчлив бадем, што го прави уникатен. 
Неговата лесна, ароматична палета на бадем дава посебен и уникатен карактер што го разликува од сите други грчки брендови на узо и го прави да се издвојува.