Skip to content

Vecchia Romagna Etichetta Nera 40% 1L

990 ден

Vecchia Romagna Etichetta Nera е најпродаваниот бренди во Италија. Оваа ракија се произведува по древен рецепт, одлежена во фини дабови буриња.
Категорија Tags: , ,
Вкус: Бренди со сув вкус, сложен и ароматичен мирис и топла и интензивна боја.

Земја на потекло: Италија

Алкохол по волумен [% AbV]: 40

Состојки: Одлежан вински дестилат.

Печат на квалитет: Сребрен медал од IWS 2013 година

Информации за производителот: Montenegro Srl., Via Tomba Forella 3,40068 San Lazzaro di Savena (BO), IT

Предупредувања: Ве молиме пијте одговорно

Информации за исхрана: на 100 мл
Енергија   938 kJ /  224 kcal
Масти   0 гр
Јаглехидрати   0,8 гр
Протеини   0 g