Skip to content

Zacapa 23YO 40% 700ml

2700 ден

Специфичната комбинација на почвата, климата и надморската височина на Гватемала, заедно со необичниот степен на контрола на производството и стареењето на нашиот Master Blender, ни овозможуваат да создадеме рум со најдобар вкус во светот.

Содржи мешавина од рум стар од 6 до 23 години.

Категорија Tags: , ,

Прекрасно сложена со медена лушпа од путер, зачинет даб и суво овошје, што ја покажува сложеноста на процесот на стареење на Sistema solera.

Производител Anejos de Altura, S.A.,Carretera Roosevelt Km. 16.5,000000 Mixco,GT

Енергија на 100ml 924 kJ / 220 kcal

Масти 0 гр

Јаглехидрати од кои Шеќер 0 гр

Протеини 0 гр

Сол 0 гр