Skip to content

Don Julio 1942 38% 700ml

14900 ден

Од рачно избирање на најдобрите растенија од агава на врвот на нивната зрелост до нивно готвење во традиционални печки од тули за три дена, секое шише од 1942 година е производ на сложениот и макотрпен процес кој Дон Хулио го рафинирал и посветено го усовршувал со децении.

Со посебна арома на ванила, чоколада и кафе, мазната и сложена завршница на Don Julio 1942 најдобро се ужива уредно или на карпите за пиење.

Категорија

Вкус Don Julio 1942 има ноти на ванила, чоколадо и кафе, со сладок финиш од агава.

Производител Diageo Scotland Ltd. trading,Marylebone High Street 78,W1U 5AP London,GB