Skip to content

Don Julio Anejo 38% 700ml

3650 ден

Буре одлежено осумнаесет месеци во американски буриња од бел даб, Don Julio Añejo Tequila е доказ за занаетот за правење супериорна дегустација, остарена текила.

Богат, специфичен и прекрасно сложен, неговиот вкус постигнува совршена рамнотежа помеѓу агава, дрво и примеси на ванила.

Најдобро искусно уредно во трагач или едноставно на карпи.

Вкус Богатиот и сложен вкус на Don Julio Añejo постигнува совршена рамнотежа помеѓу карамела, ванила и ноти на тропско овошје.

Производител Diageo Scotland Ltd. trading,Marylebone High Street 78,W1U 5AP London,GB