Skip to content

Johnnie Walker King George V Year of Rabbit 43% 700ml

39900 ден

Лимитирана едиција по повод на Кинеската нова година, Година на Зајакот, вискито Johnnie Walker King George V е богато и кремасто виски создадено од ретки залихи на одлежано виски од тивката дестилерија на Порт Елен.

Ова елегантно, колекционерно виски е придружено со шише со ограничено издание создадено од модниот дизајнер Енџел Чен и совршено за подарување за љубители и личности со карактер.
Запамтете ја годината на зајакот, со колекционерски примерок, во лимитирана едиција.
Категорија