Skip to content

Lavazza Crema e Aroma Blue

950 ден

Благодарение на богатиот крем и избалансираниот ароматичен профил, оваа мешавина нуди интензивно и целосен вкус. Целата хармонија на италијанското еспресо.

Препорачуваме нарачка на транспортно пакување од 6 килограми.

Интензитет 12 од 12

Пакување: 40 капсули x 5.5 грама