Skip to content

Mr.Jekyll Absint 55% 700ml

600 ден

Германски абсинт со релативно слаб вкус, флаширан со „ниска“ јачина од 55%.

Ова е добро почетно место за уживање во абсинт и има класични билни и анасонски ноти.

Категорија Tags: ,