Skip to content

Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum for her 50 ml

Категорија

Deep Euphoria for Women Eau de Parfum претставува побогата интерпретација на класичниот мирис на Euphoria. Примамлив, енергичен и длабоко провокативен.

Алкохол по волумен [% AbV]: 76,7

Ефект на апликација: Спреј на делови како што се зглобовите, вратот, зад ушите или дури и на градите каде што крвта тече најблиску до површината. Добра опција е и свежо измиената коса.

Информации за производителот: Fragrance Production SA,I.Edmond Poillot, B.P. 855.28011 Шартр, ФР

Предупредувања: Избегнувајте контакт со очите. Да се чува подалеку од директна топлина и сончева светлина.