Skip to content

Valentino Valentino Donna Eau de Parfum 50 ml

Valentino Donna Classic е навестување на елеганција, кревкост, непочитување и искреност.

Сензуална и независна е способна за ненадејна страст и неочекувана срамежливост.

Таа добро ги знае правилата на високото општество и знае како да ги прекрши.

Сфинга на природата, фасцинантна, харизматична и неостварлива. Енигматична убавина, кревка благодат и безвременска елеганција.

Информации за производителот: L’Oreal S.A., Rue Royale 14,75008 Paris, FR

Предупредувања: Избегнувајте контакт со очите. Да се чува подалеку од директна топлина и сончева светлина.