Skip to content

Cointreau Triple Sec Liqueur 40% 1L

1100 ден

Cointreau е првиот Triple Sec во светот.

Направен од слатки и горчливи кори од портокал, уникатен рецепт ги задржува само најдобрите природни ароми на портокал.

Во оригиналното срце на класичните коктели, Cointreau, кој се смета дека ја држи позицијата бр.1 во сите фактори на квалитет, е коктел лифт, со неограничена разновидност.

Производител Cointreau,Boulevard des Bretonnieres 2,49124 Saint Barthelemy d’Anjou,FR