Skip to content

Don Julio Blanco 38% 700ml

3000 ден

Користејќи го најдоброто растение сина агава и процесот на дестилација заслужен за време, текилата Don Julio Blanco е текила во нејзината вистинска форма.

Don Julio Blanco Tequila е основата од која се изведени сите наши други варијанти.

Обично се нарекува „сребрена“ текила, нејзиниот остар вкус на агава и примеси на цитрус ја прават суштинска компонента на различни иновативни пијалоци, вклучувајќи ги и маргаритите.

Може да се ужива и уредно или на карпи. 100% растение сина агава.

Вкус Суптилни слатки ноти на цитрус, агава и грејпфрут, со чиста и сува завршница.

Производител Diageo Scotland Ltd. trading,Marylebone High Street 78,W1U 5AP London,GB