Skip to content
Sale!

Giorgio Armani My Way Eau de Parfum 100ml

7990 ден

Discover My Way, новиот женски мирис на Џорџо Армани.

My Way е покана да ги проширите вашите хоризонти и да живеете значајни средби низ целиот свет.

Светло бел цветен букет е вклопен во шише со талисман, метафора за светот.

Алкохол по волумен [% AbV]: 65,37

Информации за производителот: L’Oreal S.A., Rue Royale 14,75008 Paris, FR

Предупредувања: Избегнувајте контакт со очите. Да се чува подалеку од директна топлина и сончева светлина.