Skip to content

Guiness Draught 4.2% 440ml x24

2190 ден

Уникатно и перфектно балансирано, исто како и пред 260 години кога Артур Гинис го создал ова пиво.

Уникатно темно пиво, како никое друго на светот.

Категорија Tags: ,

Хранливи вредности

100 мл содржат во просек

Енергетска вредност 150 kJ / 35 kcal

Маснотии 0 гр од кои заситени масти 0 гр

Јаглехидрати 2,8 g од кои шеќер 0 гр

Протеин 0,3 g

Сол 0,01 гр

АЛКОХОЛ: 4,2 % вол