Skip to content

Johnnie Walker Master of Flavours 48YO

1740000 ден

Johnnie Walker Masters of Flavor 48-годишниот виски е направен со користење на останати ретки виски - сите стари најмалку 48 години - од четирите дестилерии „духови“ кои веќе не работат Port Dundas, Brora, Glen Albyn и Glenury Royal.

Неверојатно издание во екстремно лимитирана едиција од само 288 шишиња.

 

Категорија