Skip to content
Sale!

Paco Rabanne 1 Million Parfum 100 ml

4499 ден

Како да се биде 1 МИЛИОН меѓу милиони?

Бидете претерани, со стил.

Осмелете се да бидете премногу.

1 МИЛИОН парфем.

Соларен кожен мирис со солени ноти, топол на кожата.

Целосен зрак-сјај.

Парфем со моќ.

Време е да дадете свој белег.

Информации за производителот: Puig France SAS, Avenue des Champs Elyséeses 65 / 67,75008 Paris, FR

Предупредувања: Избегнувајте контакт со очите. Да се чува подалеку од директна топлина и сончева светлина.