Skip to content

Valentino Valentino Uomo Eau de Toilette 50 ml

Категорија

Valentino Uomo classic го црпи интензитетот на својот карактер од суштински италијанската елеганција.

Valentino uomo е класичен и брилијантен, со акорди кои се менуваат кај личноста со текот на времето: тоа е длабоко италијанска мешавина направена од прецизно избрани состојки. Класичен мирис со нежни зачадени и дрвенести акорди и допир на неодреденост што ја нарушува рамнотежата, тој е израз на непогрешлив стил.

Сè за valentino uomo е воздржано, а сепак примамливо.

Информации за производителот: L’Oreal S.A., Rue Royale 14,75008 Paris, FR

Предупредувања: Избегнувајте контакт со очите. Да се чува подалеку од директна топлина и сончева светлина.