Skip to content
Sale!

Remy Martin XO 40% 700ml

9990 ден

Извонредноста на префинетиот коњак со над 400 eaux-de-vie Стандардот за ознака XO бара eaux-de-vie да е старо најмалку 6 години.

Ги остаревме нашите eaux-de-vie најмалку 10 години и повеќе.

Вистински симбол на луксуз и престиж благодарение на неговата иконична нова форма на шише и ново пакување.

Категорија Tag:

Мирис: Широк спектар на ароми на доцно летно овошје, во комбинација со богати цветни ноти на бели цветови како јасмин.

Вкус: Совршен израз на изобилството на фин шампањ на непцето со зрели вкусови на сочни сливи, захаросани портокали, со нотка на лешници и цимет

Тело: кадифено, богато и долготрајно

Производител E. Remy Martin & Cо,Rue de la Societe Vinicole 20,16100 Cognac Cedex,FR