Skip to content
Sale!

Sierra Tequila Silver 700ml 38%

750 ден

На надморска височина од над 2.000 метри околу Гвадалахара – главниот град на провинцијата Халиско – расте срцето на текилата СИЕРА: Tекилана Агаве Вебер азул.

SIERRA Tequila Silver е одморена, чиста текила која се залага за автентичен мексикански вкус.

Категорија Tag:

Целосната, овошна, свежа арома на SIERRA Tequila Silver, во која доминираат лесни ноти на чили, е одраз на агаве текиланата Вебер азул и лесните ноти на зелените јаболка и младиот ананас.

Нијанси на пиперка и даваат на Сиера Текила Сребрена дека нешто, ја прави текила полна со карактер.