Skip to content

Yamazakura 40% 700ml

3490 ден

Јамазакура е најценетиот бренд на виски во Јапонија.

Елегантен, богат и комплексен јапонски спој кој демонстрира знаење што ги комбинира традицијата и модерноста

Out of stock

Профил: Интензивен и цветен.

Земја на потекло: Јапонија

Состав: Вода, алкохол, жито, јачмен, квасец

Информации за производителот: Sasanokawa Shuzo, Japan

Предупредувања: Пијте одговорно.

Услови на чување: Да се чува на ладно и суво место.

Предупредувања: Пијте одговорно.

Информации за исхрана: на 100 ml Енергија 1017 kJ / 243 kcal

Масти 0 гр 

Јаглехидрати 0 гр

Шеќер 0 гр 

Протеини 0 гр

Сол 0 гр