Skip to content

Nikka Days 40% 700ml

2390 ден

Суптилна мешавина од виски од жито и слад, малку тресетени.

Кремаст, овошен и мазен, ова виски ќе ги задоволи аматерите и познавачите со своите цветни и овошни ноти.

Профил: Интензивен 

Земја на потекло: Јапонија

Состав: Вода, алкохол, жито, јачмен, квасец

Информации за производителот: THE NIKKA WHISKY DISTILLING Co., LTD

Предупредувања: Пијте одговорно.

Услови на чување: Да се чува на ладно и суво место.

Предупредувања: Пијте одговорно.

Информации за исхрана: на 100 ml Енергија 946 kJ / 226 kcal

Масти 0 гр 

Јаглехидрати 0 гр

Шеќер 0 гр 

Протеини 0 гр

Сол 0 гр