Skip to content

Mars Shinshu Maltage Cosmo 43% 700ml

3690 ден

Создаден од мешавина на малтови избрани од Шиншу Јапонија и малтови донесени од Шкотска, Shinshu Maltage Cosmo е спој на виски од слад, што резултира со извонредно мазен и јапонски стил.

Шиншу Космо ќе ве понесе во безвременско доживуавање и ќе добиете спој на префекцијата на Шкотските вискија од Highland и префекцијата од Shinshu.

Тој остава навестување на чад што му дава на ова виски уште поголема длабочина.

Профил: Интензивен и цветен.

Земја на потекло: Јапонија

Состав: Вода, алкохол, жито, јачмен, квасец

Информации за производителот: HOMBO SHUZO CO,NANEI 3-27,8910122 KAGOSHIMA CITY,JP

Предупредувања: Пијте одговорно.

Услови на чување: Да се чува на ладно и суво место.

Предупредувања: Пијте одговорно.

Информации за исхрана: на 100 ml Енергија 1017 kJ / 243 kcal

Масти 0 гр 

Јаглехидрати 0 гр

Шеќер 0 гр 

Протеини 0 гр

Сол 0 гр