Skip to content

Zacapa Ambar 12YO 40% 1L

2700 ден

Внимателно создаден од Zacapa, еден од водечките светски супер луксузни румови, Zacapa Ámbar 12-Year-Old е возбудлива нова мешавина специјално дизајнирана да ги направи најдобрите светски класични рум коктели.

Резултатот е мазен и високо мешан рум кој го доловува препознатливиот карактер на Zacapa, развиен преку нашата единствена Sistema Solera созревање процес и старее во нашата Куќа над облаците, што му дава допир на сладост и зачин

Категорија Tags: ,

Резултатот е мазен и високо мешан рум кој го доловува препознатливиот карактер на Закапа, развиен преку нашиот уникатен процес на созревање Sistema Solera и старее во нашата Куќа над облаците, што му дава допир на сладост и зачин.

Производител Anejos de Altura, S.A.,Carretera Roosevelt Km. 16.5,000000 Mixco,GT

Енергија на 100ml 924 kJ / 220 kcal

Масти 0 гр

Јаглехидрати од кои Шеќер 0 гр

Протеини 0 гр

Сол 0 гр