Skip to content

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 50 ml

Категорија Tag:

Еуфорија е за патување без граници. Примамлив, заводлив мирис кој ве ослободува да ги искусите вашите најинтимни соништа и желби.

Мирисни ноти: Ориентална овошна гурманска горна нота: бујна зелена акорда, калинка, persimmon

Средна нота: росен цвет на лотос, цвет шампака, црна или чид

Основна нота: течен килибар, црна виолетова, кремаста акорд

Информации за производителот: Coty Spain S.L., C/de la Marina 16-18, Torre Mapfre, Planta 16,08005 Barcelona, ES