Skip to content

Grey Goose VX 40% 1L

6990 ден

Животот е полн со моменти, големи и мали, планирани и спонтани, и на тие моменти им треба нешто што е достојно за таа пригода – вотка со невиден квалитет што се прави без компромиси.

Out of stock

Категорија

Gray Goose е резултат на апсолутна решеност да се создаде француска вотка за разлика од која било друга.

Изразено во шишето Gray Goose® е суштината на најдобрите состојки од Франција; мека зимска пченица од и околу Пикардија плус чиста изворска вода од Генсак во регионот Коњак, негувана и заробена од поле до шише во ексклузивен процес дизајниран и контролиран од извонредните вештини и посветеност на нашиот мајстор за визби Франсоа Тибо.