Skip to content

Jim Beam White 40% 1L

1090 ден

JIM BEAM WHITE го добива својот богат задоволувачки вкус од богатиот семеен рецепт и минимум четири години стареење во нови јагленосани дабови буриња.

Категорија Tags: ,

Вкус: Експресивно кружен и балансиран по вкус.

Регион на виски: Кентаки

Земја на потекло: САД

Волумен на алкохол [% AbV]: 40

Состојки: Дестилат со виски, вода, обојувач на шеќер (Е 150а). со колорант

Печат на квалитет: Изглед Златна слама. Ванила од Оки Оки со зачинета позадина. Палато средно тело, меко со ноти на карамела и ванила. Завршете чисто и вкусно.

Информации за производителот: James B. Beam Distilling Co, Clermont, Kentucky,US

Предупредувања: Ве молиме уживајте одговорно

Нутриционистички информации: на 100 ml

Енергија 1005 kJ / 240 kcal

Маснотии 0 гр

Јаглехидрати  0 гр

Шеќер 0 гр

Протеини 0 гр

Сол 0 гр

Тежина 1 kg