Skip to content
Sale!

Peaky Blinder 40% 700ml

990 ден

Категорија Tags: ,

Земја на потекло: Ирска

Алкохол по волумен [% AbV]: 40

Информации за производителот: Sandlers Distillery, GB

Предупредувања: Пијте одговорно, жените не треба да пијат кога се бремени итн.

Нутриционистички информации: на 100 ml

Енергија 921 kJ / 220 kcal

Маснотии 0 g 0 гр

Јаглехидрати 0,1 гр

Шеќер 0 гр 

Протеини 0 гр

Сол 0 гр