Skip to content

Justerini&Brooks Rare 40% 1L

1090 ден

Секојпат кога ќе голткате J & B® Rare, 42 различни виски поминуваат низ усните.

Тие се внимателно помешани заедно за да создадат суптилен, мазен и комплексен вкус. Деликатната рамнотежа е она што му дава посебен карактер на J&B Rare.

Категорија Tag:

Земја на потекло: Велика Британија

Волумен на алкохол [% AbV]: 40

Состојки: коригирана вода, стари дестилати за жито, стари дестилати од слад, боја-карамела Е 150а. со колорант

Печат на квалитет: Меѓународен натпревар за вино и духови 2012 – бронза 2011 година – сребро 2010 година – сребро

Информации за производителот: Justerini & Brooks, Park Edinburgh, 5 Lochside Way, EH12 9DT Edinburgh, GB

Предупредувања: Пијте одговорно

Нутриционистички нформации: на 100 ml

Енергија 919 kJ / 222 kcal

Маснотии 0 гр

Јаглехидрати 0 гр

Протеини 0 гр