Skip to content

Angostura Aromatic Bitter 200 ml 44.7%

890 ден

Уникатен ароматичен битер традиционално произведуван во Тринидад и Тобаго кој денес е основа во секој шанк и кај секој бариста кој ги подготвува најпознатите светски коктели.

Категорија Tags: ,

Земја на потекло: Тринидад и Тобаго

Волумен на алкохол [% AbV]: 44.7

Состојки: Ароматични билки

Информации за производителот: The House of Angostura, Trinidad & Tobago

Предупредувања: Пијте одговорно

Нутриционистички нформации: на 10 ml

Енергија 655 kJ / 155 kcal

Маснотии 0 гр 

Јаглехидрати

Шеќер 16 гр

Протеини 0 гр

Сол 0 гр