Skip to content

Glenlivet Carribean Reserve 40% 700ml

2490 ден

Carribean Reserve е уникатен малт одлежан во буриња во кои се чувал рум со потекло од Карибите. 

Прекрасен избор за уживање со добра пура.

Available on backorder

Категорија

Виски регион: Спејсајд

Земја на потекло: Велика Британија

Алкохол по волумен [% AbV]: 40

Состојки: Дестилат од виски чуван во буриња во кои одлежувал Рум во повеќе од 12 години, со потекло од Карибите

Печат на квалитет: Меѓународен предизвик за духови 2012: Сребро 2011: Сребрен Меѓународен натпревар за вино и алкохолни пијалоци 2012: Сребро (извонредно) 2011: Сребро

Информации за производителот: Дестилерија Glenlivet ,, AB37 9DB Ballindalloch Banffshire, GB

Предупредувања: Пијте одговорно

Нутриционистички информации: на 100 ml Енергија 921 kJ / 220 kcal

Маснотии 0 гр

Јаглехидрати 0 гр

Шеќер 0 гр 

Протеини 0 гр