Skip to content
Sale!

Jaggermeister 35% 1L

999 ден

Jägermeister е дигестив направен со 56 билки и зачини.

Развиен во 1934 година од Вилхелм и Курт Маст, има алкохол по волумен од 35%.

Рецептот не е променет од неговото создавање и продолжува да се сервира во шишето со зелено стакло со потпис.