Skip to content

Stolichnaya Vodka 40% 1L

750 ден

СТОЛИ отсекогаш бил возбуден од она што го носи иднината.

Нашата приказна започна во 1938 година и брзо се пробивме низ светот, каде што го пронајдовме нашиот дух на промена меѓу слободните мислители и предизвикувачите на конвенциите на големите градови.

Категорија Tag: