Skip to content
Sale!

Tito’s Handmade Vodka 40% 700ml

999 ден

Оригиналната вотка на Тито Рачно изработена во Америка, 100% пченка и шест пати дестилирана.

Без глутен и кошер.

Земја на потекло: САД

Алкохол по волумен [% AbV]: 40

Состојки: Вода, пченка

Информации за производителот: Fifth Generation, Inc. Рачно изработена вотка на Тито, 12101 Мур Р., 78719 Остин, САД

Посебни карактеристики: сертифицирани без глутен и кошер

Нутриционистички информации: на 100 ml Енергија 925 kJ / 221 kcal

Маснотии 0 гр

Јаглехидрати 0 гр

Шеќер 0 гр

Протеини 0 гр

Сол 0 гр